AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050 348 1372riikka@ruokapuotilumo.fi

Visiitti Foodinilla

Toukokuun lopussa tuli poikettua yhden timanttisimman yhteistyökumppanin luona sopivasti ohikulkumatkalla. Foodinin korkealaatuiset ja ravinnetiheät tuotteet ovat olleet Ruokapuoti Lumon vakiovalikoimassa laajalla repertuaarilla jo useiden vuosien ajan. Yhteistyön alkuvaiheessa tuotteiden alkuperää tuli tiedusteltua useasti, mutta nopeasti tuli huomattua, että laatu on se juttu, joka edellä Foodin(kin) toimii. Yhteiset arvot ja toimintakulma loivat hedelmällisen pohjan yhteistyölle.

Laajan tuoterepertuaarin varastointiin on tulossa lähiaikoina lisätilaa. Pakkauskoot muuttuvat myyntieräkokoisiksi helpottaen käsittelya ja nopeuttaen toimituksia.

Foodin työllistää nykyisellään noin 30 työntekijää Lasse Jalkasen visioidessa tulevaisuuden suuntaa ja polkuja. Lassen yksi suuri intohimonkohde on raakasuklaa, jonka eri tuotekehitysversioita pääsin ilokseni maistelemaan. Foodinin järein raakasuklaan valmistuslaite on kapasiteetiltaan 180 kg. Pienempiä, 30 kg:n laitteita toimitiloissa pyöri useita, joten suklaakapasiteettia alkaa löytyä. Vapise Fazer!

Lasse raakasuklaamyllyjen keskellä.

Tauko- ja keittiötilassa odotti mukava yllätys: Supermarket Survivalin luoja ja terveysvaikuttaja Olli Posti! Ollin ja Lassen kanssa teimme pienen audion ravinnon rasvoista ja omista käyttökokemuksista. Keittiöhyllyjen tarjonta oli ravinnetiheydeltään aivan terävintä kärkeä. Se ei tosin yllättänyt tippaakaan :)

Tauko- ja keittiötilan hyllyiltä löytyy ravinnetiheitä herkkuja moneen lähtöön: raakakaakaopapuja, Styrian-kurpitsansiemeniä, gojimarjoja, macajauhetta, kapryylihappoa, kookosmannaa yms...

Oma TOP-3 Foodinin tuotteista on tällä hetkellä:

  • kookoksesta valmistettu KAPRYYLIHAPPO, joka metaboloituu maksasssa nopeasti energiaksi elimistön käyttöön
  • pähkinäisen makuinen GHEE eli kirkastettu voi, joka sopii (yleensä) maidottomaan ruokavalioon, koska se ei sisällä maitoproteiinia tai -sokeria eli laktoosia
  • superherkullinen KOOKOSMANNA, jota voi herkutella sellaisenaan tai käyttää pirtelöiden, raakapuuron tai vaikka kuumien juomien raaka-aineena.
Foodinin valikoiman helmiä.