AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050 348 1372riikka@ruokapuotilumo.fi

Uusia tuulia puodilla

Heipä hei!

Reilu neljä viikkoa ehtinyt vierähtää Lumon puikoissa ennen kuin ehdin kirjoitella tänne blogiin, mutta nyt lienee jo sen aika. Kuten luultavasti suurin osa jo tietääkin, Lumo vaihtoi omistajaa 20.8.2020 klo 20:08 allekirjoitetun kauppakirjan perusteella ja jatkossa minä luotsaan puotia eteenpäin yhdessä mieheni Antin kanssa. Tässä on nyt muutama viikko opeteltu yrittäjän elämää ja kaupankäyntiä. Intoa ja ideoita tuntuu olevan enemmän kuin vuorokaudessa tunteja.

Puoti on  kokenut pientä myllerrystä kun olemme mööpelseeranneet tavaroita sinne ja tänne. Valikoima on kuitenkin lähes sama kuin aiemmin. Kristallit lähtivät Teron mukana mutta tilalle olemme saaneet meikkejä, leivontatarvikkeita ja lisää joogavarusteita (myös vaatteita!). Leivonnaiset ovat myös tulleet Lumon valikoimiin, tosin tämä puoli on vasta kokeiluasteella. Ideoita, ehdotuksia ja toiveita otetaan vastaan!

Vielä pieni esittely meistä uusista kauppiaista. Olen Riikka Rimpinen, aiemmalta ammatiltani kirjanpitäjä. Minut tapaa puodilla lähestulkoon jokaisena aukiolopäivänä ja hoidan suurimman osan tilauksista itse. Antti taas jatkaa aiemmassa työssään insinöörinhommia ja toimii puodin pienpanimo- ja lihavastaavana. Hän ei siis ole puodilla paikalla kuin satunnaisesti. Olen itse paljasjalkainen raumalainen, Antti tullista tullut mutta silti satakuntalainen. Kotona meillä asustaa pari teiniä, yksi taapero ja muutama kissa. Yrittäjäksi ryhtyminen on ollut pitkäaikainen haaveeni. Helppoa ja huoletonta en oleta työn olevan mutta itselleni on tärkeintä tehdä sellaista työtä, josta pidän ja joka tuntuu minusta oikealta. Uskoisin olevani nyt oikealla polulla. 

Vielä suuri kiitos Terolle upeasta työstä Lumon eteen! On mahtavaa jatkaa näin ihanan kaupan kanssa. Nähdään puodilla! 

 - Riikka -