AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050 348 1372riikka@ruokapuotilumo.fi

SINUSTAKO RUOKAPUOTI LUMON UUSI YRITTÄJÄ <3

Ruokapuoti Lumo jo lähes 10 vuoden ajan vaikuttanut etulinjassa puhtaan ruuan, terveyden, biohakkeroinnin ja hyvinvoinnin kentässä harkitusti rakennetulla laatuun nojaavaan brändillään. Maailma on tässä ajassa muuttunut melkoisesti, niin myös massasta erottuva ja uniikki Ruokapuoti Lumo.

Laatuvalikoiman laajuus on ollut koko Lumon historian ajan yksi ehdoton kulmakivi.

Yritys on kivijalkakaupan ohella järjestänyt lukuisia koulutuksia, kursseja, valmennuksia ja ulkopuolisia luennoitsijoita erilaisiin tapahtumiin Raumalla ja pääasiassa Satakunnan alueella. Lisäksi yritys on pitänyt kahta Pop-Up kahvilaa Raumalla ja mm. toimittanut ravinteikkaita itse valmistettuja pirtelöitä lähialueen yrityksiin. Monipuolinen toiminta ilman rajoitteita - vain mielikuvitus rajana - onkin ollut yksi Ruokapuoti Lumon ehdottomista valteista.

Yritys myydään nyt yrittäjän keskittyessä jatkossa hyvinvointivalmennustyöhön.

Mittaamatonta potentiaalia on käyttämättä aikaresurssien puutteen vuoksi ainakin kolmen inspiroivan ja työteliään idean tiimoilta. Perehdytys ja toteuttamattomien ideoiden jakaminen kuuluvat ehdottomasti kauppaan. Jatkossa yhteistyö nykyisen yrittäjän kanssa valmennuksiin liittyen on ehdottomasti mahdollista.

Tämä puoti ansaitsee säilyä hengissä!

JOS INNOSTUIT, OLE YHTEYDESSÄ:

tero@ruokapuotilumo.fi

050 4544 500

Puodin kuvatuin kohde: legendaarinen Stella ja avoin takaluukku :)