AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050 348 1372riikka@ruokapuotilumo.fi

RAKKAUDESTA RUOKAAN 28.5. POSELLISSA!

Lähes tasan 5 vuotta sitten, huhtikuussa 2014, Raumalla Ruokapuoti Lumossa vierailivat villiyrttimestari Heikki Ruuusunen ja viidakkomies Olli Posti. Paikalla oli runsaat 20 innokasta kuulijaa Supermarket Survival -luennolla. Paljon on tämän jälkeen vettä virrannut Rauman ganaalissa ja Ollin polulla tapahtunut. Kymmenittäin videoita, blogeja, haastatteluja ja esiintymisiä. Olli on tehnyt yhteensä varmasti useita satoja terveyteen, ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviä juttuja kaikkien iloksi ja vieläpä ilmaiseksi. Kuka muu on pystynyt vaikuttamaan ihmisten arkeen ja hyvinvointiin yhtä paljon?

Olli Posti ja tuore Supermarket Survival kirja. Kirja on loistava opas oman hyvinvoinnin lisäämiseen kymmenien käytännönläheisten vinkkien saattelemana.

Tulevana tiistaina 28.5. klo 17.30. Olli on Raumalla jälleen estraadilla, tällä kertaa Kulttuuritalo Posellissa. Tai oikeastaan estraadilla on kaksikin miestä. Ehkä tähän kylvettiin siemen viime kesän Master Mind päivillä Nuuksiossa, jossa pääsimme juttelemaan asioista hieman syvällisemmin ja tutustumaan toisiimme paremmin. Tärkeät asiat ja ajatukset kohtasivat aidosti. Ollin pyynnöstä hyppään lavalle mukaan mieluusti.

Tero Suhonen operoi Ruokapuoti Lumon Rauman ja Fiskarsin puodin ohessa Investoi Itseesi -valmentajana. Vuoden 2018 aikana valmennuksia kertyi noin 150 kappaletta.

Kun suunnittelimme luentoa, syntyi ajatus interaktiivisesta tapahtumasta, jossa voisi tarjota yleisölle juuri heitä askarruttaviin kysymyksiin vastauksia ja käsitellä katavimmin ennakkoon pyydettyjä aiheita ja teemoja. Olemme saaneet somen kautta kymmenittäin toiveita ja ainakin laadukkaat ravintolisät, ketogeeninen ruokavalio ja marketin parhaat ravinnetiheät ruuat tulevat käsittelyyn unohtamatta yksityiskohtaisempiakin kysymyksiä. Kunhan pysytään aikataulussa :D

Tapahtuma starttaa siis klo 17.30. tulevana tiistaina Kulttuuritalo Posellissa ja rakentuu kahdesta noin tunnin keskustelusta ja runsaan puolen tunnin väliajasta, jolloin tarjolla on Foodinin ravinnerikkaita herkkuja. Paikan päällä on myös huikeilla Rakkaudesta Ruokaan -hinnoilla varustettu Lumon kioski, josta löytyy täsmätuotteita hyvinvoinnin optimointiin.

Liput 25 € (sis. tarjoilun) Ruokapuoti Lumosta tai ovelta.

Sydämellisesti tervetuloa!

Investoi Itseesi valmentaja

Tero Suhonen