AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050 348 1372riikka@ruokapuotilumo.fi

KILPIRAUHANEN JA STRESSI - EROTTAMATTOMASTI YHDESSÄ

Biokemian huippuosaaja, lääkäri Ville Pöntynen saapuu ensi kertaa luennoimaan Raumalle tiistaina 9.4.2019 aiheesta Kilpirauhanen ja stressi - erottamattomasti yhdessä. Ville Pöntysen luento on tietoisku kilpirauhasongelmista ja stressin eri muodoista. Luento on suunniteltu Sinulle, joka podet tai epäilet kilpirauhassairautta tai huomaat stressin vaikuttavan jaksamiseesi.

Lääkäri Ville Pöntynen on selväsanainen biokemian huippuosaaja, joka on tuttu myös TerveysSummitista.

Stressi vaikuttaa kilpirauhashormoneihin salakavalasti, mutta kun tietää mitä etsiä, on ongelman toteaminen helppoa. Kilpirauhashormonit ohjaavat stressihermoston toimintaa, joten kilpirauhashormonien epätasapaino johtaa stressireaktioon. Viiterajoissa olevat kilpirauhasarvot eivät ole tae hyvinvoinnista. Tule oppimaan millä tasolla arvojesi tulisi oikeasti olla. Saat luennolta siis repullisen vinkkejä, joilla parannat jaksamista arjen kiireiden keskellä!

Stimulanttien, ärsykkeiden ja valtaisan informaatiotulvan keskellä eläminen saattaa suistaa meidät huomaamatta liiallisen negatiivisen stressin (distressi) valtaan. Pitkään jatkuessaan stressihormonien kyllästämä elimistö alkaa reagoida ja lisämunuaisen ohella kilpirauhasen toiminnassa saattaa ilmaantua ongelmia.

Lääkäri Ville Pöntynen on pidetty ja selväsanainen kouluttaja ja luennoitsija, jonka suosittuja luentoja on ollut kuulemassa jo tuhansia suomalaisia omasta ja läheistensä terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä. Ainutlaatuisen biokemiallisen osaamisensa ansiosta Villen maine osaavana yleislääkärinä ja haastavien terveydellisten ongelmien ratkaisijana tunnetaan myös ulkomailla. Löydät Villen myös kevään TerveysSummitista!

KILPIRAUHANEN JA STRESSI -EROTTAMATTOMASTI YHDESSÄ

9.4.2019 klo 17.30. - 20

KULTTUURITALO POSELLI (Nortamonkatu 12, 26100 Rauma)

LIPUN HINTA 25 € (sisältää väliaikatarjoilun)

LIPUNMYYNTI: RUOKAPUOTI LUMO

050 3666 674 / 050 4544 500

tero@ruokapuotilumo.fi