AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050 348 1372riikka@ruokapuotilumo.fi

JOULUN LAATUHERKUT TAAS TARJOLLA

Luomulaatikot, supermaukkaat ja -suositut Hanhialan savukalkkunat, luomukinkut, artesaanisuklaat, Lumon luomuglögit, Tuhti-sinappi, Juhla-salaattisoosi ja vaniljainen tomaattihilloke. Kattaus parhaita pienjuustolajuustoja maatiaiskotijuusoja unohtamatta, tuoretta karamellimaista talvikahvia, lehmän ja vuohen raakamaitoja ja artesaanihapankorppuja. Ja muutamia muitakin herkkuja löytyy taas Ruokapuoti Lumon joulun ennakkovarauslistalta:

Joulun ennakkovarauslista 2018.pdf

Kuten ennenkin, osa tuotteista on saatavuudeltaan rajallista ja nopeat syövät hitaat. Esimerkiksi luomukinkut olemme varanneet jo tammikuussa ja määriä ei enää tässä vaiheessa vuotta pystytä lisäämään. Ennakkovarauslistoja voi palauttaa puodille tai sähköpostilla maanantahin 17.12. asti.

Mukavaa joulun odotusta ja myös ennenkaikkea rentouttavaa sellaista! Mitä jos vähän löysäisit tämän joulun alla ja nauttisit loppuvuoden tunnelmista? Ei se joulu pilalle mene, vaikka joku asia tulisikin tehtyä vähän vähemmän täydellisemmin. Eikös kaikkea voi kerran kokeilla? Jätä murheet pienemmälle ja tässä hetkessä eläminen isommalle. Katso sitten ensi joulun alla, miten jouluvalmisteluihin silloin lähdet :)