AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050 348 1372riikka@ruokapuotilumo.fi

Biohakkeroinnin A + B + C

Herätys klo 6.00. 8 tuntia ja 37 minuuttia unta, jossa syvän unen ja REM-unen määrä ovat erinomaisella tasolla. Puoli litraa suodatettua vettä luomusitruunanmehun ja merisuolan kera tasapainottaa elimistön yön jälkeistä nestevajausta, aktivoi lisämunuaisia toimimaan ja on emäksinen täsmäisku happamalle keholle.

200 hyppyä trampoliinilla poistaa soluista kuonaa ja herättelee suolistobakteereita toimimaan. Seuraavaksi autolla läheisen lammen rantaan, jossa aluksi autonomista hermostoa rentouttava hengitysharjoitus. Sitten rauhallisesti hengittäen avantoon 120 sekunniksi. Välitön luontoyhteys, ajatusten kirkastuminen, immuunipuolustuksen vahvistuminen, tulehduksen ja kivun aleneminen sekä valtava endorfiinihormoniryöppy. Optimoitujen aamurutiinien jälkeen biohakkeri on valmis päivän haasteisiin.

Kylmäaltistusta voi harrastaa myös kesällä esimerkiksi hankkimalla edullisen arkkupakastimen.

Biohakkerointi on ilmiö, joka on viime vuosina kasvanut huimaa vauhtia. Teknologiavallankumous, aktiiviset ja intohimoiset biohakkeripioneerit, tiedon nopea jakaminen ja leviäminen sekä globaali verkostoituminen ovat nostaneet biohakkeroinnin valtamediankin tietoisuuteen. Aina biohakkerointiin ei tarvita monimutkaista teknologiaa, itsensä jatkuvaa mittaamista tai analysointia. Pelkistettynä biohakkeroinnin ydinajatus on erilaisissa ympäristöissä toimivan itsensä kuuntelu, havainnoiminen ja terveyden sekä hyvinvoinnin kannalta optimaalisten asioiden sisällyttäminen omaan arkeen. Sisältä ja ulkoa tulevien signaalien kuuntelu ja ymmärtäminen hektisessä arjessa saattaa välillä unohtua. Niitä kuitenkin saamme jatkuvasti ohjaamaan itseämme kohti harmoniaa ja tasapainoa.

Kurkumalla, hermostoa rauhoittavalla lakkakäävällä (reishi) ja laadukkailla rasvoilla päivitetty luomukahvi on yksi biohakkerin arjen virvokevaihtoehdoista.

VALMENNUSSISÄLTÖ:

  • Biohakkerointi pähkinänkuoressa
  • Teknologian hyödyntäminen ja mahdollisuudet
  • Elimistön ja ympäristön viestien kuuntelu
  • Arjen biohakkerointia: miten helposti biohakkerointi käytäntöön?
  • Ruokavalion ja virvokkeiden biohakkerointi
  • Stressin biohakkerointi
  • Unen biohakkerointi

Lisätietoja:

tero@ruokapuotilumo.fi

Puh: 050-4544 500