AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

Yksilöllinen ravintovalmennus

Syyt epämääräisiin oireisiin liittyvät usein suolistoon ja ravitsemusvirheisiin.

Hyvinvointi rakentuu eri elinjärjestelmien harmonisesta tasapainosta. Tasapainon järkkyessä tunnemme kehossamme erilaisia oireiluja, jotka saattaavat lopulta johtaa sairasteluun ja kroonisiin sairauksiin. Esimerkiksi niveloireet, suolistovaivat, iho-oireet, ylähengitystieoireet, energisyyden katoaminen ja mielialan lasku saattavat linkittyä kaikki yhteen perusongelmaan, mutta silti sinua saattaa hoitaa usea eri taho oirekeskeisesti. Yksilöllinen ravintovalmennus keskittyy elimistön tasapainon palauttamiseen ja sekä terveyden että hyvinvoinnin edistämiseen vaikuttamalla syihin oireiden taustalla.

Ravintovalmennuksessa kartoitetaan:

  • ruokavaliota ja elintapoja
  • liikunnan, palautumisen, levon ja stressinhallinnan tilaa
  • ruuansulatuselimistön toimintaa ja ravinteiden imeytymistä
  • immuniteetin toimintaa
  • hormonaalista ja hermostollista yhteistoimintaa
  • energia-aineenvaihduntaa

Kokonaisvaltaisen valmennuksen keskiössä ovat yksilöllisyys ja laatu. Oireiden hallintaan ei ole patenttiratkaisua, hoitosuunnitelma rakennetaan aina yksilön tarpeiden mukaisesti. Dieettien sijaan hoitosuunnitelma tähtää aina pysyviin muutoksiin ja yksilöllisesti tarkoituksenmukaisiin ja parempiin valintoihin, joiden avulla pysyvä hyvinvoinnin tila on mahdollista saavuttaa.

Lisätietoja:

tero@ruokapuotilumo.fi

Puh: 050-4544 500