AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

Perhevalmennus

Syö värikästä ja aitoa ruokaa. Se on paras tapa hankkia elimistön käyttöön luonnollisessa muodossa olevia vitamiineja, kivennäisiä, hivenaineita ja antioksidantteja.

Informaatiota terveellisestä ruokavaliosta, ravitsemussuosituksista ja dieeteistä on saatavilla yllin kyllin, mutta ohjeet ja suositukset vaihtelevat laidasta laitaan. Toiselle sopiva ruokavalio saattaakin olla toiselle sopimaton. Oman perheen kokkailussa saattaa sormi mennä suuhun, kun ei tiedä, mihin uskoisi ja miten arjen ruokailut toteuttaisi järkevästi. 

Perhevalmennuksessa kartoitetaan:

  • ruokailutottumuksia
  • ateriarytmiä
  • ruoka-aineyliherkkyyksiä ja -rajoituksia
  • ruokavalion energiasisältöä ja ravinteikkuutta kokonaisvaltaisesti
  • suurimpia karikkoja ja kehityskohteita
  • ajankäytön raameja ja mahdollisuuksia

Perhevalmennuksen keskiössä ovat laatu ja perheelle mahdollisimman luontevasti sopivat käytännön ratkaisut. Tarkoituksenmukaisen ruokavalion rakentaminen ei tarvitse olla suunnattoman työlästä. Ravinteikkuuden lisääminen ja ylläpito saattavat olla helposti toteutettavissa vaikuttamalla arjessa usein toistettuihin pieniin tapoihin ja valintoihin.

Perhevalmennuksessa opastetaan runsaasti konkreettisia toimenpiteitä monipuolisen ja ravinteikkaan ruokavalion toteuttamiseksi. Käytössä on laaja resepti- ja vinkkipankki. Valmennuksen pohjalta räätälöidään perheen arkea mahdollisimman hyvin tukeva kirjallinen ohjepaketti.

Lisätietoja:

tero@ruokapuotilumo.fi

Puh: 050-4544 500