AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

Safkakoulu

Ruokavalion ravinteikkuuteen on mahdollista vaikuttaa omilla valinnoillaan valtavasti. Runsaasti aitoja värejä lautaselle on yksi loistava ohjenuora kohti parempaa oloa.

Mistä sitä proteiinia oikein saa ja mikä on riittävästi? Onko se rasva nyt pahasta vai hyvästä? Voiko maitoa enää juoda ja leipää syödä? Onko luomu oikeasti terveellisempää kuin tehotuotettu? Entä ne hiilihydraatit ja ravintolisät tai antioksidantit? Vaikuttaako suoliston kunto oikeasti mielialaan, ajatustoimintaan, nivelten ja ihon kuntoon, allergioihin, immuniteettiin ja vielä hormoneihinkin?????

Jos kysymykset askarruttavat Sinua, NYT on tarjolla tuhti ja käytännönläheinen tietopaketti ravinnon merkityksestä kokonaishyvinvointiin käytännön resepteillä ja maistiaisilla höystettynä. Keskiössä ovat yksilöllisyys, laatu ja ravinteikkuus. Safkakoulun yksinkertaistettu tavoite on auttaa Sinut ja kenties myös puolisosi tai koko perheesi syömään järkevästi ja voimaan paremmin. Kolmen kokoontumiskerran paketti antaa kattavasti tietoa ja reilusti arkeen soveltuvia vinkkejä hyvinvointisi maksimoimiseksi.

Lisätietoja:

tero@ruokapuotilumo.fi

Puh: 050-4544 500