AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14 ...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

Puoti

Tervetuloa nauttimaan aidosta ja rehellisestä kyläkauppafiiliksestä Ruokapuoti Lumoon! Vanhan Rauman pienet puodit, kahvilat ja ravintolat muodostavat kiinteän yhteisön ja maailman persoonallisimman kauppakeskuksen.
Lumosta löytyy kompakti valikoima laadukkaita ruuanvalmistusvälineitä sekä laaja kattaus kahvinvalmistukseen liittyvää välineistöä.
Jo pienimuotoista kulttimainetta nauttiva Fiat Stellan perä esittelee säännöllisesti pienpanimokattauksemme uutuuksia. Ravinnetiheissä super-ruuissa, kuten kaikessa muussakin valikomaamme koskien, oleellisinta on laatu. Kunnianhimoisena tavoitteennamme on tarjota vain parhaita vaihtoehtoja.
Erilaisia luomutee- ja yrttihaudukkeita vaihtoehtoja puodin valikoimasta löytyy runsaasti. Yogi, Pukka, Clipper, Yrttipaja ja Johan & Nyström tarjoavat yli 100 erilaista makuelämystä. Järeä Mahlkönigin kahvimylly tekee pyyteetöntä työtä jauhaen ahkerasti valikoimamme pienpaahtimokahvipapuja. Laadukkaat kahvipavut ja kahvien toimitus papuina parin päivän viiveellä paahtamisesta luovat erinomaisen pohjan maksimaaliselle kahvinautinnolle. Puotiin kahvit saapuvat pääasiassa Turun kahvipaahtimolta, Paahtimo Papulta, Kaffa Roasteryltä, Warrior coffeelta, Helsingin kahvipaahtimolta ja Johan & Nyströmiltä.
Kaikki iholle laittamasi tuotteet vaikuttavat hyvinvointiisi yhtä lailla kuin kaikki syömäsi ravinto. Meillä Lumossa myös kosmetiikkatuotteet käyvät tarkan seulan läpi ennen pääsyä valikoimaamme. Olivia Kleinin luonnonkosmetiikkasarja on täysin poikkeuksellinen puhtaudessa ja ekologisuudessa. Lisäksi tuotteet ovat vedettömiä tehotiivisteitä ja erittäin mukavasti hinnoiteltuja.
Tällä ryhmällä puoti pysyy pystyssä! Taija (vas.) ja Maiju huolehtivat puodin päivittäisistä toiminnoista Teron keskittyessä valtaosin markkinointiin, koulutuksiin, kursseihin ja ravintovalmennuksiin.