AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

Evästeiden käyttö ja rekisteriseloste

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Käytämme verkkosivustoillamme www.ruokapuotilumo.fi evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Eväste (cookie) on lyhyt tekstitiedosto, joka tallennetaan tilapäisesti käyttäjän kiintolevylle. Eväste sisältää satunnaisesti luodun yksilöivän tunnuksen, jonka avulla voimme tunnistaa tietokoneesi ja kerätä tietoa siitä, mitä sivuja ja toimintoja selaimellasi käytät. Evästeitä käytetään lähes kaikilla sivustoilla, eivätkä verkkosivut välttämättä toimi oikein ilman evästeitä.

EVÄSTEET JA TIETOJEN KERÄÄMINEN

Ruokapuoti Lumon verkkosivujen käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja. Evästeitä (cookies) käytetään ainoastaan sivujen kävijäliikenteen seuraamiseksi.

Google Analytics -ohjelma kerää tietoja siitä, miten Ruokapuoti Lumon verkkosivuja käytetään. Sivujen käytöstä tilastoidaan mm. sivupyyntöjen ja vierailijoiden määrä, keskimääräinen ladattujen sivujen määrä, keskimääräinen sivuillamme vietetty aika ja suosituimmat sivut. Tietojen avulla pyrimme saamaan käsityksen siitä, mitä Ruokapuoti Lumon verkkosivujen käyttäjät haluavat ja miten voimme parhaiten tarjota käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja ja palveluja. Emme kerää tai tallenna nimeäsi tai osoitettasi, joten tällaista tietoa ei voida käyttää henkilöllisyytesi selvittämiseksi.

EVÄSTEIDEN ESTÄMINEN JA POISTAMINEN

Voit estää evästeiden käytön tietokoneellasi muuttamalla selaimesi asetuksia. Jos estät evästeet, huomioithan, että verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Kaikissa selaimissa evästeet voi poistaa yksitellen tai yhdellä kertaa. Asetus on tyypillisesti selaimen lisäasetusvalikossa (esimerkiksi ”Options” tai ”Preferences”), mutta asetuksen sijainti riippuu selaimesta. Voit lukea lisätietoja myös selaimesi ohjetiedoista (”Help”).

Seuraavista linkeistä voi olla sinulle apua oikean asetuksen valinnassa. Jos käytät useampaa eri selainta, muista poistaa evästeet kaikista.

SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI

Ruokapuoti Lumo julkaisee säännöllisesti uutiskirjeitään, tiedotteitaan ja tapahtumakutsujaan. Voit liittyä Ruokapuoti Lumon postituslistalle eli Rinkiin. Voit muuttaa tilaustasi tai poistua postituslistalta milloin vain.

Liity Rinkiin:

http://ruokapuotilumo.fi/rinki »

Mikäli haluat poistua postituslistalta, lähetä asiaan koskien sähköpostia osoitteeseen:

tero@ruokapuotilumo.fi

Ruokapuoti Lumon postituslistalle liittyviltä kerätään ainoastaan sähköpostiosoite. Tilaamisen yhteydessä muita yhteystietoja ei kerätä. Ruokapuoti Lumon järjestämiin tapahtumiin osallistuvilta kerätään halukkailta yhteystiedot, jotta voidaan tiedottaa ko. tapahtumaan tai muihin ajankohtaisiin aiheisiin liittyvistä asioista.

Kilpailuun osallistuttaessa tiedot kerätään ainoastaan arvontaa ja palkinnon toimittamista varten. Kilpailuun osallistuvien yhteystietoja ei kerätä rekisteriin, ellei henkilö halua liittyä postituslistalle.

Ruokapuoti Lumo ei säännönmukaisesti luovuta henkilötietoja yrityksen ulkopuolelle. Poikkeus voidaan tehdä tapauksissa, joissa katsotaan, että kolmannella osapuolella on tarjota yrityksille erityistä tietoa tai etua. Henkilötietoja ei missään tilanteessa luovuteta kaupallisiin tarkoituksiin tai kaupallisille osapuolille. Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle ellei se ole henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen tai teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Tällöin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

Ruokapuoti Lumon tietosuojakäytänteistä voit lukea tarkemmin tietosuojaselosteestamme.

REKISTERISELOSTE

REKISTERINPITÄJÄ

Ruokapuoti Lumo Oy
Kuninkaankatu 26
26100 Rauma
www.ruokapuotilumo.fi
tero@ruokapuotilumo.fi
Y-tunnus 2336390-4

REKISTERIN NIMI

Ruokapuoti Lumon asiakasrekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Ruokapuoti Lumo kerää halukkaita liittymään Lumon rinkiin (sähköpostiosoitteella) ja julkaisee säännöllisesti uutiskirjeitään, blogeja, tiedotteitaan ja tapahtumakutsujaan.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on saada rekisteriin vapaaehtoisesti liittyneille tiedotettua ajankohtaisia asioita liittyen terveyteen ja hyvinvointiin sekä Ruokapuoti Lumon valmennus- ja kurssipalveluihin sekä tuotteisiin. Rekisteriin on tallennettu ainoastaan rinkiin liittyvän ilmoittama sähköpostiosoite. Muita henkilötietoja rekisteriin ei kerätä.

TIETOJEN LUOVUTUS JA REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin sisältämiä tietoja eli sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Ruokapuoti Lumon rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, johon ulkopuoliset eivät pääse.