AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

TIETOISUUDEN HAKKEROINTI VALMENNUS

Tee ystäväsi tai kumppanisi kanssa läsnäoloharjoitus. Asettukaa istumaan kasvotusten lähekkäin mukavaan asentoon ilman puhetta ja ilmehdintää, täysin ilman maskia. Katsokaa toisianne suoraan silmiin. Sinä olet subjekti eli katsoja ja ystäväsi sinulle katsomisen kohde eli objekti. Ja sama tietysti toisin päin. Jatka katsomista ilman odotuksia. Siirrä tietoinen, ajatteleva ja analysoiva mielesi hiljalleen sivuun.

Entä jos unohdat persoonat ja annat katsomisen vain tapahtua? Mitä silloin tapahtuu; missä menee subjektin ja objektin raja niiden sulautuessa yhdeksi? Kun tulet tietoiseksi katsomisen tapahtumisesta ja todistat sen, kuka tai mikä silloin on todistaja? Entä kuka tai mikä mahdollistaa tämän kaiken tapahtumisen? Missä tämä kaikki tapahtuu?

Mitä tietoisuus on? Entä missä tietoisuus sijaitsee? Missä kulkevat tietoisuuden rajat vai onko niitä ensinkään? Omat elämän ja eritoten lapsuuden aikana rakentuneet uskomuksemme ja vielä syvemmällä vaikuttavat ohjelmoinnit tai tunnelukot vaikuttavat oleellisesti siihen, mitä pidämme totena tai mahdollisena. Ja myös mahdottomana. Meillä kaikilla on rajaton potentiaali, johon käsiksi pääseminen vaatii usein rajojen rikkomista ja oman todellisuuskuplan puhkaisemista. Vain jotta se voisi rakentua uuteen, entistä laajentuneempaan ja tietoisempaan muotoon.

Sisäinen maailmamme luo ulkoisen todellisuutemme. Minkälainen on sinun maailmasi ja sinun itsesi luoma todellisuus? Mitä, jos voisitkin luoda omaa tulevaisuuttasi muuttamalla todellisuuttasi? Kuulostaa mystiseltä sen kuitenkaan olematta ollenkaan sitä. Muuttamalla ajatuksiasi muutat tunnetilaasi. Muuttamalla tunnetilaasi muokkaat uudenlaisia hermoyhteyksiä aivoissasi. Muokkaamalla uudenlaisia hermokytkentöjä muutat tapaasi reagoida ja toimia. Muutat siis tulevaisuuttasi! Ja täysin ilman mystiikkaa tai taikatemppuja.

VALMENNUSSISÄLTÖ:

  • Kuka minä olen meditaatio
  • Mitä tietoisuus on; tietoista ja tiedostamatonta
  • Uskomukset, oman sisäisen maailmamme seinät
  • Ohjelmat, oleellisesti elämäämme ohjaavat autopilotit
  • Riko rajasi ja luo itsesi uudelleen
  • Mind movie tulevaisuutesi luontivälineenä
  • Minä 2.0 meditaatio

Lisätietoja:

tero@ruokapuotilumo.fi

Puh: 050-4544 500