AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-15 SU 11-15 ...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

Smoothiekurssi

Pirtelöiden valmistuksessa oleellisimmat tekijät ovat ravinnetiheys ja laadukkaat raaka-aineet.

Ravinnetiheä pirtelö on helppo keino monipuolistaa päivittäistä ruokavaliota ja ravinteiden saantia. Valmistuksessa punaisena lankana kannattaa pitää elimistön sen hetkistä tilaa ja vaatimuksia. Ennen treeniä tai treenin jälkeen optimoitu pirtelö saattaa poiketa sisällöltään oleellisesti. Puhumattakaan, jos pääasiallinen tavoite on vaikkapa rauhoittuminen ja hyvä uni, kehon puhdistus tai kognitiivisten toimintojen terävöittäminen.

KURSSISISÄLTÖ:

  • Sukellus ruuansulatuselimistön toimintaan.

  • Ruuan imeytyminen ja yksilöllisyys.

  • Ravinnon makroravinteet: hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat.

  • Ravinnon mikroravinteet: vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, antioksidantit.

  • Valmistusfilosofia kehon vaatimusten ehdoilla.

  • Raaka-ainerepertuaari ja laadun merkitys.

  • 3 herkullisen smoothien valmistus + niistä nauttiminen.

Lisätietoja:

tero@ruokapuotilumo.fi

Puh: 050-4544 500