AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

Raakasuklaakurssi

Ravinteikkaan raakasuklaan pääraaka-aine on laadukas ja hellävaroen valmistettu raakakaakaojauhe. Criollo on lajikkeista herkullisin ja alalajikkeista Arriba Nacional kaikkein arvostetuin.

Suklaata...nam! Ai että terveellistä suklaata? Hmm...vai vielä vaikutusta mielialaan, energisyyteen, aivojen välittäjäaineisiin ja että yli 1200 bioaktiivista ainesosaa??? Tähän on joku koira kyllä haudattuna. Tai sitten ei :)

KURSSISISÄLTÖ:

  • Kaakaopavun ja suklaan historiaa.

  • Raakasuklaa vs. teollinen suklaa.

  • Raakasuklaan valmistusvälineistö.

  • Raaka-ainerepertuaari ja laadun merkitys.

  • Reseptiikkavariaatioita.

  • 3 raakasuklaan teko + nauttiminen tuoreen luomukahvin tai -teen kera.

Lisätietoja:

tero@ruokapuotilumo.fi

Puh: 050-4544 500