AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14 ...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

Raakakakkukurssi

Raakakakkuja voi varioida monella tavalla, vaikka perusreseptiikan pitäisikin samanlaisena. Koristeluun voi käyttää pähkinöitä, marjoja, hedelmiä, luonnon kukkia ja villiyrttejä tai vaikka kuvan mehiläisen siitepölyä.

Liiallinen herkuttelu ei ole hyväksi, muttei herkuttelusta tyystin tarvitse luopuakaan. Varsinkaan silloin, kun päivittää herkut aivan uudelle tasolle. Ilman valkoista sokeria, pitkälle jalostettuja ja prosessoituja valkojauhoja, öljyjä ja maitotuotteita voi valmistaa pienin niksein suussa sulavia herkkuja. Ja kaiken lisäksi niistä voi tehdä myös superravinteikkaita. Raakakakut ovat täysin maidottomia, gluteenittomia ja sopivat vegaaniruokavalioon.

KURSSISISÄLTÖ:

  • Mikä ihmeen raakakakku? Idea pähkinänkuoressa.

  • Raakakakun valmistusvälineistö.

  • Raaka-ainerepertuaari ja laadun merkitys.

  • Kakunvalmistustaktiikat ja -tekniikat.

  • Reseptiikkavariaatioita.

  • 2 raakakakun teko + nauttiminen tuoreen luomukahvin tai -teen kera.

Lisätietoja:

tero@ruokapuotilumo.fi

Puh: 050-4544 500