AUKIOLOAJAT MA-PE 10-18 LA 10-14 ...JA AINA KUN OVI ON AUKI!KUNINKAANKATU 26, 26100 RAUMA (kartta)050-3666 674 (puoti) / 050-4544 500 tero@ruokapuotilumo.fi

Timanttisen kahvin ABC

Harion V60 soveltuu laadukkaan kahvin valmistukseen erinomaisesti.

Haluatko oppia valmistamaan kahvista pienin niksein mahdollisimman nautittavaa ja välttämään ne yleisimmän karikot? Hyvän kahvin valmistus on melko simppeliä, kun raaka-aine on laadukasta ja muutamiin seikkoihin kiinnitetään huomiota. Entäpä kahvin tuunaaminen vaikkapa laadukkaiden öljyjen ja yrttien avulla? Hmm...mielenkiintoista.

Hyvän kahvin ABC-kurssilla käsitellään seuraavia asioita:

  • Kahvin historiaa

  • Kahvin sisältämät yhdisteet ja vaikutukset kehon toimintaan

  • Puhtaan & laadukkaan kahvin tunnusmerkit

  • Herkullisen kahvin valmistusniksit

  • Kahvin tuunaaminen

  • Voikahvipresentaatio

  • Kahvimaistiaisia

Kurssilla keskitytään kahvin valmistukseen aeropress-keittimellä, suodatinkeittimellä ja ranskalaisella pressopannulla.

Lisätietoja:

tero@ruokapuotilumo.fi

Puh: 050-4544 500